Da Dagbladet fristet med denne lekre overskrifta tilbake i august måtte jeg bare trykke på lenka. Selv har jeg jo drømmekroppen, og stjerne har jeg blitt etter jeg startet bloggen. Men hva var det med Cornelis Elander siden han får selve Hollywood-eliten til å følge sitt opplegg? Kan det være bedre enn mitt?

Etter å ha lest igjennom stykket, synes jeg herr Elander overdriver noe. Han påstår du må trene 30-45 minutter HVER DAG. Jeg skal innrømme at kroppen min har forfalt noe de siste årene, men da jeg så som best ut trente jeg maks 1-2 ganger i uka på treningsstudioet til Nytræ nede på Fagernesveien. Etterpå passet jeg alltid på å fylle opp næringslagrene med riktig kosthold. Arilds Grillbar oppe ved høyblokkene hadde akkurat hva jeg trengte.

Interessen for kropp og kroppsbygging startet i svært ung alder. Her er jeg cirka 3 år. Maska avslører at Fantomet var forbildet. Målet var å se bra ut i kondomdrakt, og jeg ble så glad da jeg i en alder av 5 fikk vite av legene i Tromsø at det feilet musklene mine noe. Nå kom de til å bli kjempestore! – Til ære for dette bilde skal jeg kle meg ut som Fantomet på årets Halloween-party.

Her er en del år senere. Jeg er ganske stolt av framgangen. Hadde lest i bodybuilderblader at det var viktig med lite underhudsfett for å få fram definisjonen på de forskjellige muskelgruppene. Der andre nøyer seg meg 6-pack, fikk jeg fram hele min 24-pack. Hvis du ser oppe i venstre hjørne på bildet, vil den observante legge merke til at jeg nå har Hulk som forbilde. Fantomet ble for pinglete. Selv om Sala Palmer fristet mer enn Betty Ross, var det kvantitet som gjaldt nå, på musklene altså.

Etter å ha fulgt mitt eget opplegg nøye fram til siste året på videregående, ble jeg til slutt seende slik ut. Dette er avfotografert av en plakat jeg laget på skolens silketrykkeri. Jeg må innrømme at det ikke er helt ekte. Jeg måtte ty til litt anabole steroider for å øke muskelmassen. Det legene i Tromsø hadde forespeilet meg da jeg var 5-år ble det jo ikke noe av. Jeg er i ettertid litt skamfull for å ha tydd til ulovlige stoffer, og støtter herr Elander når han erklærer sin motstand mot jukset.

Til slutt vil jeg beklage til mine lesere for å ha blitt litt tabloid. Kropp selger alltid, og herved gir jeg dere et bredere utvalg.

God helg!