Det ser ut til at det kan ta en stund før jeg blir arbeidsleder for mine egne assistenter. I mellomtiden har jeg vurdert hva jeg kan ta jobb som. Det bør ikke være et hardt fysisk arbeide. Helserådgiver? Kommunen er jo skeptisk til at jeg klarer å ta vare på egen helse, så da får jeg neppe ta vare på andres.

EUREKA! Jeg er flink til å holde kredittkort.

De tok meg ikke seriøst når jeg stilte opp på NAV for å høre om noen trengte en kortholder? Jeg som oppriktig trodde jeg satt med unike egenskaper innen feltet. All øvinga foran speilet hjemme var altså til ingen nytte. Bare tenk hvor mange ensomme, shoppingglade damer og menn, som hadde trengt en profesjonell kortholder. Om noen vil ansette meg kan jeg nås på telefon +47 908 40375!

Service med et smil!

Se hvor lett tilgjengelig kortet er!

Til de av dere som er litt skeptisk til å ha med dere en rullestolbruker på shopping, så er jeg tigjengelig i fargene turkis, falmet rød, gressgrønn, og 4 typer dongeri, i tillegg til den noe skrikende branngule jeg demonstrerer her.

I morgen skal jeg stikke innom NAV for å høre om noen trenger en penneholder 😀