Stikkord

, , ,

Først og fremst vil jeg takke både Melivetpaaslep og Reisemamma for å ha gitt meg denne prisen.

Melivetpåslep: Anne-Helene blogger om å leve med diagnosen ME. Altfor mange sliter med å bli trodd at det feiler dem noe. Fremdeles tror flesteparten av landets fastleger at det «bare»er psykisk. «Ta deg sammen og prøv litt hardere, så går det nok over skal du se». Til slutt begynner man å lure selv, fordi økt belastning ofte fører til forverring av symptomene.

Reisemamma: blogger om reisetips. Som tittelen avslører er hun mor (til to), og siden hun nevner en mann, tipper jeg han også får lov til å være med på tur. Ellers er det hverdagslivet som vies oppmerksomheten.

Hvis dere lurer på hvorfor jeg ikke har blogget siden dere ga meg prisen, er det ikke fordi prisene har gått meg til hodet og har tenkt å gi meg mens jeg på topp, hehe… Det har seg sånn at jeg har vært nødt til å sette inn skriveressursene andre steder. Til hva, ønsker jeg å holde hemmelig en stund til 😉

Med bloggprisen følger disse oppgavene:

 1) Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra.
 2) Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
 3) Kopiere post it lappen og sette den på bloggen.

Det skal sendes til kanskje en ny blogg eller en blogg som ikke har så mange følgere ennå.

Jeg må ærlig innrømme det har blitt svært lite tid til lesing i det siste. Uansett vil jeg dele den ut til noen jeg har lest fler enn 1 side hos 🙂

Først ut er Eivindlund. Hans innlegg om ballongen er så velskrevet, morsomt, utleverende og superselvironisk, at jeg bare elsker det!

Marthescorner er skrevet av en dypt savnet assistent. Hun gjør livet verd å leve bare med sin lysende entusiasme. «D e helt sykt kor mye lykke d finnes i en vanlig grå hverdag» som hun sier det selv. Et multitalent med 1000 jern i ilden, men bare en liten brøkdel av det framkommer på bloggen.

Melissaspania blogger om livet i Spania. Hun er sertifisert kostholdsveileder, og har som både  jeg og min bror, oppdaget hvor ødeleggende sukker er for kroppen. Hun fikk veldig mange personangrep da VGs Lesere lenket til innlegget om bedre kosthold i barnehagen. Jeg syns hun fortjener ros for å ta et oppgjør med alt som er «opplest og vedtatt» innen kosthold.

Det var gjennom melissaspania jeg fant Lev-vel.org. Siril har også fått et bedre liv gjennom å kutte sukker. Hun blogger om livet som tilbringes mesteparten av tiden i Nicaragua. Hun er journaliststudent, men stresser ikke med karriere slik de fleste andre på hennes alder gjør. Det er en herlig innstilling, og jeg kjenner jeg blir litt misunnelig. Det Sør-Amerikanske synet på medmennesker står mitt hjerte nær. Jeg sier gjerne fra meg litt luksus i bytte mot et varmere samfunn.

Til slutt en blogg om noe som vi (jeg og min bror) også elsker. Mat&VinNett mangler neppe følgere, og skriver om – ja, du har kanskje gjettet det – mat OG vin. Det er vitenskapelig bevist at kun en orgasme utløser flere lysthormoner i hjernen enn kombinasjonenen mat- og vin match. Mangler du en partner som kan gi deg orgasme? Da anbefaler jeg deg å lete etter det nest beste her.

Da takker jeg for oppmerksomheten, og lover å komme med oppdateringer litt oftere heretter.